Solcelletag

Et moderne hus med et skråtag der er fyldt ud med solceller

Solcelletag eller solcelle tagsten? – Bliv klogere på solceller til dit tag   

Du tænker måske ikke så meget over, hvad der er af ny teknologi indenfor tagarbejde og solcelletag, hvilket er helt forståeligt. 

Skal du til at renovere dit tag, eller skal du helt ombygge det, kan det være en god idé at undersøge det nyeste indenfor tag. 

Du vil både kunne spare tid og penge, og din bolig vil blive meget mere bæredygtig. 

Teknologien indenfor tagarbejde har på det seneste været lidt låst. Der er mange projekter igang, og der arbejdes blandt andet på at få lavet selvrensende tagrender. Du vil slippe for selv at skulle rense dem, og du vil slippe for at skulle investere i net eller løvfang til din tagrende.

Teknologien har også givet os solcelleanlæg, som kan se lidt malplaceret ud på de danske tage. 

 

Heldigvis er der nyt!

 

Der er nemlig kommet to nye udgaver af solceller i form af solcelletagsten og et solcelletag. Det vil højst sandsynelig blive måden, som fremtiden tage skal bygges på. Alle er opmærksomme på at være så bæredygtige som muligt, og det er en opadgående udvikling. Vi bliver mere og mere interesseret i at have fokus på bæredygtighed. 

Solcelletagsten er en helt ny kategori indenfor valg af tagmateriale. Du kender formenlig de typiske tagtyper, ellers kan du læse mere om, hvilke tagtyper burde du kende til. 

Solcelletagsten fungere som en fusion mellem de kendte tagsten og solcelleanlæg. Her er det bare en mindre udgave.

Solcelletag fungere som de velkendte solcelleanlæg, der bare har en kæmpe fordel. Et solcelletag ligger ikke oven på dit tag, det er dit tag. 

Du undgår altså at have en klods liggende på dit tag, da et solcelletag er en fusion mellem de kendte solcelleanlæg og det klassiske tag. Et solcelletag bliver skåret og tilpasset dit hus, så det passer perfekt ind i din bolig. 

 

læs mere om solceller lige her  

 


Animeret mand i orange trøje kommer ud fra højre og ser glad ud Et godt råd til dig! 


altom-tagarbejde.dk vil gerne give dig et godt råd med på vejen

Lad vær med at tage en forhastet konklusion og sæt dig ordentlig ind i tingene. 

Håber selvfølgelig, denne guide har hjulpet dig godt på vej, så du enten er klar til at modtage nogle uforpligtende tilbud eller undersøge mere specifikt. 

Og netop til det med at søge mere specifikt… 
… Tænk fremtiden med ind i det. 

Du skal formentlig leve med det tag du vælger til dit hus i relativt mange år ud i fremtiden. 
Tænk smart, tænk bæredygtigt og tænk økonomisk for din egen families og klodens skyld. Det kunne være i form at et solcelletag.

 

Kontakt os og kom godt i gang

 

Altom-tagarbejde.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Denne information deles med tredjepart. Hvis du klikker videre på sitet, accepterer du vores brug af cookies og vores generelle vilkår og betingelser (kan læses her).

Om Altom-tagarbejde.dk