Alt om tagtyper

Sorte pollerede tagsten

Tagtyper - Bliv klogere på dit tag

Er du i tvivl omkring, hvilke tagtyper der findes? Måske overvejer du at få lavet nyt tag, eller renovere det gamle? Her får du den perfekte guide til, hvordan du finder den rette tagtype til dit hus. Denne guide vil give dig en bedre forståelse af de forskellige tagtyper, hvilket gør, at det vil blive nemmere for dig at tage de rigtige beslutninger, når du skal vælge dit nye tag. 

Det kan være en stor beslutning for dig, hvis du vælger at skulle have nyt tag. Det kan være, at du er nødt til at udskifte det, eftersom det gamle er blevet for slidt. Derfor vil altom-tagarbejde.dk gøre denne proces så nemt som muligt for dig. 

 

Har du styr på hvad et tag er? 

Animeret rødt spørgsmålstegn med en åben rød bog ovenpå

Hvad er et tag? Taget er et af de vigtigste elemener på din bolig, og den del af din bolig, som skal stå imod det meste i sin levetid. 

Tagets vigtigste funktion er, at den skal holde alt ude eller inde. Det vil sige, at der ikke skal kunne komme noget ind udefra som regn, sne osv. Taget skal også holde tæt, så sådan noget som varme ikke bare flyver ud. 

Når det kommer til tagtyper, så har idéen om, hvordan et tag skal være ændret sig i løbet af årene. Der har været mange tagtyper igennem tiden, og alle arkiteker har forsøgt at sætte sit eget præg. Der er derfor blevet tilføjet små dele til et eksisterende tag, og der er blevet tegnet helt nyt tagkonstruktioner. 

Udover arkitekterne har byggebranchen også være under en stor udvikling. Alt dette ikke været på kompromis med tætheden, da det er tagets vigtigste opgave. 

Det er vigtigt, at du ved, hvad forskellen er imellem tagformer og tagtyper. 

Tagformer beskriver form og størrelse på det skelet, der udgør dit tag.   
Tagtyper er det materiale, der bliver anvendt til, at lave det tag du ser udefra. 
 

Kontakt os og kom godt i gang

 

Altom-tagarbejde.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Denne information deles med tredjepart. Hvis du klikker videre på sitet, accepterer du vores brug af cookies og vores generelle vilkår og betingelser (kan læses her).

Om Altom-tagarbejde.dk